ČIME SE BAVIMO

Reč koja nas najbolje definiše sadržana je u našoj poruci: posvećenost. Naš portfolio obuhvata projekte za širok raspon tipova objekata u raznim oblastima: automobilska industrija, logistika, centri podataka, drvna industrija, proizvodnja, petrohemija, maloprodaja, i mnoge druge.

Projektovanje

Projektni timovi se sastoje od iskusnih projektanata, koji pružaju visokokvalitetne usluge i izrađuju precizne i dobro dokumentovane projekte. Kakav god tip objekta da imate, mi ćemo pronaći rešenje za zaštitu vaše imovine!

Nivo ekspertize našeg projektnog odeljenja podrazumeva 3D modeliranje, BIM koordinaciju i najnaprednija rešenja u pogledu cene, kvaliteta i održivosti. Naši projekti imaju kompletan hidraulički proračun i optimizaciju, a izrađeni su u skladu sa različitim standardima za protivpožarnu zaštitu: EN, FM Global, NFPA, VdS. Kada je reč o softveru i alatima, naši projektanti koriste AutoCAD 3D, SprinkCAD 3D, Revit i Navisworks.

Realizacija

Odeljenje za realizaciju već je prisutno u fazi projektovanja, kako bi pružalo smernice i pomoć projektnom odeljenju kroz ponudu različitih tehničkih rešenja. U fazi organizacije projekta obezbeđujemo sve mašine i opremu za radove instaliranja, montažne objekte i timove instalatera.

Vodeni raspršivač? Sistem pene? Gas? Vodena magla? Nema problema! Koristimo samo najkvalitetnije komponente sistema, a naš profesionalni tim za instaliranje, tim na terenu i tim za upravljanje projektima pobrinuće se za najbolju moguću zaštitu vaše imovine, uzimajući u obzir sve elemente i fazu izvršenja od početka do kraja.

Zahtevi u pogledu materijala, lista ovlašćenih dobavljača i rokovi isporuke šalju se našem odeljenju za nabavku. Tokom faze realizacije neprekidno smo u kontaktu sa svojim klijentima, glavnim ugovaračem i podugovaračima, a predstavljamo kompaniju Pyronova na sastancima o saradnji.

Naši inženjeri su opremljeni svim neophodnim alatima (BIM stanicom, laserskim meračima, digitalnim vodomerom, tahometrom, šublerom, iPad uređajem itd.) za kontrolu rada instalacije i testiranje usaglašenosti kvaliteta.

Briga o korisnicima

Briga o korisnicima u kompaniji Pyronova ne podrazumeva samo održavanje – ona je mnogo više od toga. Stručnost naših usluga nije zasluga samo obučenih servisera ili većeg broja dobro opremljenih servisnih vozila koji su nam na raspolaganju. Mi verujemo u napredak, stalna poboljšanja i nikada ne prestajemo da težimo većim postignućima i povećanju kvaliteta svojih usluga.

Redovno praćenje, testiranje i održavanje predstavljaju osnovne zahteve i neophodne aktivnosti kako bi se obezbedila funkcionalnost vaših sistema za zaštitu od požara. Pružamo usluge 24 sata dnevno 7 dana u nedelji, a opremljeni smo i tehnologijom i profesionalnim znanjima pa možemo da izbegnemo potencijalne situacije sa poremećajima u radu.

Naše usluge u oblasti brige o korisnicima obuhvataju:

  • kontrolu protivpožarnih sistema u skladu sa važećim zakonima, propisima i standardima
  • kontrolu i funkcionalno testiranje svih protivpožarnih sistema
  • održavanje i popravku protivpožarnih sistema
  • obuku operatera i obuku o održavanju
  • minimizaciju troškova održavanja
  • produžavanje tehničkog životnog veka opreme
  • ponudu izvodljivih rešenja

Da li vas interesuju naša rešenja za vaš objekat? 

Slobodno nam se obratite i pogledajte ovde gde se nalazi vama najbliža kancelarija kompanije Pyronova