O NAMA

Pyronova je započela rad kao mala porodična kompanija, da bi kasnije postala međunarodna. Neprekidno rastemo i razvijamo se, ali naša svrha ostaje ista: zaštita vašeg života i vaše imovine.

Innovative & high-quality fire protection solutions

Naša osnovna filozofija podrazumeva da svakom svom klijentu prilazimo pojedinačno, umesto da koristimo dobro uhodane metode, i ponudimo inovativna, visokokvalitetna i pouzdana rešenja kojima se ispunjavaju svi zahtevi.

Ponosni smo na svoje sertifikate, kojima se našim klijentima garantuju najbolje moguće usluge. ISO kvalifikacijama (9001, 14001, 45001) omogućavaju se usaglašenost, kvalitet i bezbednost i garantuje stalni razvoj. Pored ISO sertifikata, stekli smo i članstvo u NFPA, kao i VdS sertifikat.

VdS Inspection Services predstavlja vodeću evropsku sertifikacionu organizaciju za protivpožarne i bezbednosne tehnologije. VdS pečat označava pouzdanost i dugoročnu efikasnost, čime se garantuje vrhunski kvalitet na tržištu. Strogim testiranjem i praktičnim VdS smernicama obezbeđuje se ne samo najbolja moguća zaštita, nego i veća trajnost sistema za koji je potrebno manje održavanja.

Naš je cilj da postanemo najbolji instalater protivpožarnih sistema, dobavljač protivpožarne opreme i opreme za spasavanje, kao i da dostignemo vodeću poziciju na evropskom tržištu.

Ne koristimo obrasce, nego svakom svom klijentu pristupamo pojedinačno, sa ciljem da ispunimo sve zahteve širokim asortimanom rešenja koji sadrži naša ponuda. Sve što pružamo vrši se u skladu sa najboljim standardima visokokvalitetne zaštite od požara

Ako koristite naše usluge, više ne morate da se brinete za protivpožarnu zaštitu svoje imovine i objekata, jer garantujemo pouzdana, profesionalno projektovana realizovana rešenja kojima se ispunjavaju sve vaše potrebe.